GLS Pakkepost
Almindelige varer fra e-handlen sender vi med GLS med mulighed for levering på din private adresse eller Pakkeshop afhentning. Vi bestræber os på dag-til-dag levering på alle lagervarer! Direkte forsendelser må veje op til 30 kg. mens Pakkeshop forsendelser max må veje 20 kg.
 

Kurér forsendelse
Våben, ammunition, krudt og fænghætter sendes med Brande Kurérservice, som afhentes hos os hver torsdag, og leveres rundt i landet indenfor de følgende 5 hverdage. Du kan få leveret kurérservice til din hjemmeadresse eller arbejdsplads, og vi beder chaufføren om at ringe 30-60 minutter før forventet ankomst. Der skal være en modtager - ellers pålægges forsendelsen endnu en fragt for ny udbringning !

 

Kurér forsendelse med ammunition og genladningskomponenter
En kurér forsendelse med genladningskomponenter og ammunition, pakket på en ¼ palle på op til 150 kg., koster kun kr. 295,- (fragtprisen er inkl. 1/4-palle, som kan returneres og krediteres for kr. 45,-).

Det svarer til mere end 10.000 patroner eller adskillige kasser fænghætter, projektiler og bøtter med krudt … leveret direkte til din fordør !!!

 

Kurér forsendelse med våben
En våben kurérforsendelse på op til 5 kg., koster også kun kr. 250,- Det svarer vægtmæssigt til to pistoler eller en riffel inkl. emballage.

Våbenfragt over 5 kg. koster kr. 490,-, men kan så fint kombineres med ammunition, krudt og fænghætter op til i alt 300 kg.