GLS Pakkepost
Vi sender almindelige, ikke tilladelsespligtige varer fra e-handlen med GLS med mulighed for levering på din private adresse eller Pakkeshop afhentning. Vi bestræber os på dag-til-dag levering på alle lagervarer! Direkte forsendelser må veje op til 30 kg. mens Pakkeshop forsendelser max må veje 20 kg. GLS adviserer tracking nummer og levering i pakkeshop eller på leveringsadressen.

Varer kan trackes med trackingnummer på denne side!

 

Godkendt kurérservice - våben, ammunition, krudt og fænghætter
Vi benytter Dansk Våbentransport, som er autoriseret transportør af tilladelsespligtige varer, hvilket er våben, ammunition, krudt og fænghætter.

Dansk Våbentransport afhenter varer hos os hver torsdag, og leveres rundt i landet indenfor de følgende 5 hverdage dog også levering lørdag på Sjælland.

Vi dig altid og oplyser dag for kurér leverance, når vi efter bookning modtager fragtbrev. Du kan få leveret kurérservice til din hjemmeadresse eller arbejdsplads, og vi beder chaufføren om at ringe 30 minutter før forventet ankomst. Passer dagen ikke i dine planer, er det dit ansvar at kontakte Dansk Våbentransport og aftale andet. Du skal være der som modtager - ellers pålægges forsendelsen endnu en fragt for ny udbringning !

Du kan kontakte Dansk Våbentransport direkte her!

 

Kurér forsendelse med ammunition og genladningskomponenter
En kurér forsendelse med genladningskomponenter og ammunition, pakket på en ¼ palle på op til 150 kg., koster kun kr. 400,- (fragtprisen er inkl. 1/4-palle, som når den returneres, krediteres for kr. 50,-).

Det svarer til mere end 10.000 patroner eller adskillige kasser fænghætter, projektiler og bøtter med krudt … leveret direkte til din fordør !!!

 

Kurér forsendelse med våben
En våben kurérforsendelse på op til 5 kg., koster fra kr. 300,- Det svarer vægtmæssigt til to pistoler. Rifler koster fra kr. 400,-

Våbenfragt op til 15 kg. koster kr. 500,-,

Våbenfragt på 1/2 palle op til 300 kg. koster kr. 600, og kan kombineres med ammunition, projektiler, krudt og fænghætter..