Afhentning af varer i Aalborg

Du kan finde os på vores administrative adresse:


Zero Mike Armory

Ny Kærvej 31
9000 Aalborg

Da vi opererer på flere lokationer, skal vi bede vore kunder om at aftale tid for afhentning og besigtigelse af vores produkter. Vi beder ene og alene om dette for at sikre, at du ikke kører forgæves. 

 

 

PROCEDURE FOR AFHENTNING AF KRUDT I AALBORG

Et nyt EU direktiv omhandlende track and trace af eksplosiver, forpligtiger os til at registrere alt krudt der sælges, på baggrund af emballagens individuelle serienumre. Vi har valgt en procedure, der gør det nemt både for os og kunderne at imødekomme disse nye krav.


Ved bestilling og afhentning af krudt, er proceduren som følger:
 

  1. Bestil krudtet online og vælg ”Afhentning Aalborg”.
  2. Send os et billede eller scan af forsiden af din genladningstilladelse, da det er her dit journalnummer er anført.
  3. Indbetal beløbet der står på din ordrebekræftelse med din valgte betalingsmetode.
  4. Du vil herefter modtage en ordre og betalingsbekræftelse pr mail, som du skal medbringe til afhentningen.
  5. Medbring din genladningstillaldelse og ordrebekræftelsen til afhentning. Serienumrene vil blive scannet ind på din ordrebekræftelse, hvorefter den endelige faktura vil blive udstedt og tilsendt pr mail. 

 
Proceduren ved afhentning af ammunition og fænghætter vil variere en smule, da der ikke er nogle serienumre, som skal scannes. I forbindelse med køb af ammunition, skal vi have et billede at dit kørekort ved siden af dit skv-kort. Du vil her blive faktureret med det samme, og skal blot medbringe en kopi af fakturaen ved afhentning, samt kunne forevise SKV-kort eller våbentilladelse, samt billede ID.


Da vi ind imellem alle er ude af huset, så kontakt os venligst på tll +45 5360 8382 (Andreas) eller +45 5360 8360 (Kristian) for at sikre at der er nogen til stede, som kan udlevere de bestilte varer.