Afhentning af varer i Aalborg

Du kan finde os på nedenstående adresse:


Ny Kærvej 31
9000 Aalborg

Grundet den nuværende Corona krise, er det ikke muligt at hente varer personligt. Vi sender varer hver onsdag med GLS. Det er desværre ikke muligt at komme og besigtige våben, men vi sidder klar på telefon og e-mail til at besvare alle spørgsmål om våben, genladningsudstyr osv.

Undtagelsesvist kan krudt og fænghætter afhentes, da disse ikke kan sende med fragtmanden. Krudt og fænghætter skal bestilles og betales på forhånd og varerne vil efterfølgende stilles ud foran døren. Aftal afhentningstidspunkt med os, så varerne ikke skal stå udenfor længere end højest nødvendigt. Vi håber på jeres forståelse. 

 

 

PROCEDURE FOR AFHENTNING AF KRUDT I AALBORG

Et nyt EU direktiv omhandlende track and trace af eksplosiver forpligtiger os til at registrere alt krudt der sælges, på baggrund af emballagens individuelle serienumre. Vi har valgt en procedure, der gør det nemt både for os og kunderne at imødekomme disse nye krav.
Ved bestilling og afhentning af krudt, er proceduren som følger:
 

  1. Bestil krudtet online og vælg ”Afhentning Aalborg”.
  2. Send os et billede eller scan af forsiden af din genladningstilladelse, da det er her dit journalnummer er anført.
  3. Indbetal beløbet der står på din ordrebekræftelse med din valgte betalingsmetode.
  4. Du vil herefter modtage en ordre og betalingsbekræftelse pr mail, som du skal medbringe til afhentningen.
  5. Medbring din genladningstillaldelse og ordrebekræftelsen til afhentning. Serienumrene vil blive scannet ind på din ordrebekræftelse, hvorefter den endelige faktura vil blive udstedt og tilsendt pr mail. 

 
Proceduren ved afhentning af ammunition og fænghætter vil variere en smule, da der her ikke er nogle serienumre,som skal scannes.  I forbindelse med køb af ammunition, skal vi have et billede at dit kørekort ved siden af dit skv-kort. Du vil her blive faktureret med det samme, og skal blot medbringe en kopi af fakturaen ved afhentning, samt kunne forevise SKV-kort eller våbentilladelse, samt billede ID.


Da vi ind imellem alle er ude af huset, så kontakt os venligst på tll +45 5360 8382 for at sikre at der er nogen til stede, som kan udlevere de bestilte varer.