Afhentning af varer på Københavns Skyttecenter

• Vi kan for nuværende desværre ikke tilbyde nogen former for udlevering af varer på Københavns Skyttecenter •

 

PROCEDURE FOR AFHENTNING AF KRUDT PÅ KSC KALVEBOD

Et nyt EU direktiv omhandlende track and trace af eksplosiver forpligtiger os til at registrere alt krudt der sælges på baggrund af emballagens individuelle serienumre. Vi har valgt en procedure der gør det nemt både for os og kunderne at imødekomme de nye krav.
Ved bestilling og afhentning af krudt, er proceduren som følger:
 

  1. Bestil krudtet online og vælg ”Afhentning Kalvebod”.
  2. Send os et billede eller scan af forsiden af din genladningstilladelse, da det er her dit journalnummer er anført.
  3. Indbetal beløbet der står på din ordrebekræftelse med din valgte betalingsmetode.
  4. Du vil herefter modtage en ordre og betalingsbekræftelse pr mail, som du skal medbringe til afhentningen.
  5. Medbring din genladningstillaldelse og ordrebekræftelsen til afhentning. Serienumrene vil blive scannet ind på din ordrebekræftelse, hvorefter den endelige faktura vil blive udstedt og tilsendt pr mail.


Det kan forekomme at din bestilte vare er midlertidigt udsolgt fra Kalvebod, vi vil informere dig om dette ved modtagelsen af bestillingen. Der kan herefter gå 1-3 uger før varen er overført til KSC Kalvebod  og kan udleveres.

 
I vintersæsonen kan varer afhentes i Våbenhuset på Kalvebod på de fleste lørdage mellem 10:00-14:00. For at være sikker på at der een til at udlevere dine bestilte varer, kontakt Finn på tlf: 20 22 52 28 eller via mail på fp@zeromike.dk og lav en aftale med ham.

Adressen på KSC Kalvebod er: Selinevej 5, 2300 København
 
Proceduren ved afhentning af ammunition og fænghætter vil variere en smule, da der her ikke er nogle serienumre,som skal scannes.  I forbindelse med køb af ammunition, skal vi have et billede at dit kørekort ved siden af dit skv-kort. Du vil her blive faktureret med det samme, og skal blot medbringe en kopi af fakturaen ved afhentning, samt kunne forevise SKV-kort eller våbentilladelse, samt billede ID. For at lette administrationen i forbindelse med den fysiske udlevering, har vi sat en minimumbestilling på 4 poser ved afhentning på Kalvebod og udlevering af fænghætter kun i forbindelse med udlevering af enten krudt eller ammunition.